Rijschool Marketing

Wij als Onlizo zijn gespecialiseerd in het genereren van meer leerlingen voor rijscholen. Door onze jarenlange expertise in de rijschoolbranche, hebben we de meest effectieve manieren kunnen identificeren om resultaatgericht marketing uit te voeren voor rijscholen. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken krijgt bij het runnen van een rijschool. Wij bieden volledige rijschool marketing diensten aan. Jij bent vrij om je te concentreren op het zijn van de beste rijschool terwijl wij ons focussen op online marketing en het genereren van klanten.

Meer Leerlingen voor uw Rijschool!

Wilt u dat wij u terug bellen voor advies op maat over marketing voor uw rijschool. Vul het formulier in en wij bellen u terug.

Webdesign & development

We ontwikkelen een professionele website, die ontworpen is om van je bezoekers betalende leerlingen te maken. Een website hoort snel, modern en mobielvriendelijk te zijn, daar zorgen wij met onze jarenlange ervaring voor. Rijschool Marketing begint met een website op maat.

SEO

SEO is voor rijscholen van belang om vindbaar te zijn voor potentiele leerlingen. We kunnen dit te realiseren door te werken aan het verhogen van uw positie in de zoekresultaten voor zoektermen zoals 'rijschool' en 'rijles'. Dit zal leiden tot een stijging van website bezoekers & aanmeldingen.

Social Media Marketing

De doelgroep van rijscholen zit massaal op social media. Daarom is het belangrijk om als rijschool actief te zijn op social media met hoogwaardige content en campagnes . Vergroot uw naamsbekendheid als rijschool, waardoor u vertrouwen opbouwt bij potentiële klanten.

Adwords Campagnes

Advertenties op Google bieden voordelen zoals direct resultaat, meetbaarheid en vindbaarheid. Echter is het belangrijk dat deze advertenties geoptimaliseerd zijn, zodat er geen budget verloren gaat. Wij zetten efficiënte campagnes op die gericht zijn op het binnenhalen van leerlingen.

Laten we eens kijken hoe we je kunnen helpen!

We gaan graag met je in gesprek over rijschool marketing.

Let's get social!

LinkedIn

@Onlizo