Marketing voor Schoonheidssalons

U wilt dat meer mensen ontdekken dat uw salon de plek is om te bezoeken voor schoonheidsbehandelingen. Dat betekent dat je marketing nodig hebt die de naamsbekendheid en vindbaarheid van je schoonheidssalon vergroot. Een geoptimaliseerde website, advertenties, social media, positieve recensies en meer. Alles om ervoor te zorgen dat wanneer mensen zoeken naar een schoonheidssalon bij hen in de buurt, ze uw salon als eerste vinden. Bij Onlizo hebben we ervaring in de schoonheidsindustrie opgebouwd met nationale en internationale klanten. We kunnen helpen bij de ontwikkeling en implementatie van succesvolle marketingstrategieën, zodat uw bedrijf kan blijven groeien

Wilt u dat wij u terug bellen voor advies op maat over online marketing voor uw salon. Vul het formulier in en wij bellen u terug.

Lokale Vindbaarheid (SEO)

Vergroot uw vindbaarheid door gebruik te maken van de kracht van uw locatie. Bedenk hoe vaak een persoon elke dag "schoonheidssalon + mijn locatie" of "schoonheidssalon + bij mij in de buurt" typt op zijn mobiele telefoon of computer. We zorgen ervoor dat uw bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt.

Social Media Management

Slim gebruik van social media is een ongelooflijk krachtig hulpmiddel voor de moderne saloneigenaar. Maar uw sociale-mediaprofielen zijn niet iets waar u willekeurig inhoud naar kunt gooien en verwachten dat u gewoon meer klanten krijgt. Hiervoor een social media strategie nodig, wat daadwerkelijk leidt tot meetbaar resultaat.

Website development & design

Het ontwerpen van een website is een gedetailleerd proces. Er zijn veel verschillende dingen om over na te denken, zoals inhoud, trefwoorden, afbeeldingen en kleuren. Wij zorgen ervoor dat uw website snel, modern, responsive is voor uw gebruikers. Daarnaast kunnen wij u en de klanten voorzien van alle gemak. Het boeken van afspraken via de website is hier een voorbeeld van!

Adwords Campagnes

U hebt vast het kleine 'Advertentie' label al gezien op een pagina met zoekresultaten van Google. Dat zijn bedrijven die hebben betaald om bovenaan te komen. Slim gebruik van deze functie kan je een serieuze rendement opleveren. Door uw advertenties zorgvuldig in te stellen en de resultaten die u krijgt te controleren, zorgen we ervoor dat u uw geld niet verspilt.

Laten we eens kijken hoe we je kunnen helpen!

We gaan graag met je in gesprek om je idee te bespreken.

Let's get social!

LinkedIn

@Onlizo