Pinterest kan een nuttig social media-platform zijn voor een bedrijf om te gebruiken. Als je onderneming hebt en twijfelt over het openen van een zakelijk Pinterest-account, maar u twijfelt over de voordelen van het gebruik van Pinterest voor uw bedrijf, legt deze gids uit waarom Pinterest een uitstekende keuze kan zijn voor een bedrijf.

Merkautoriteit vergroten
Het verbeteren van je merkautoriteit is belangrijk voor elk bedrijf, en een zakelijk Pinterest-account kan daarbij helpen. Een zakelijk Pinterest-account wordt geleverd met enkele functies die een gewoon account niet heeft. U krijgt een koptekst met uw merkpins op uw profiel, inzicht in het aantal weergaven dat elk van uw pinnen krijgt en een geverifieerde websitelink. Al deze kunnen u helpen uw merkautoriteit te vergroten.

Vind nieuwe trends
Pinterest is waar mensen naartoe gaan om de verschillende trends, producten en ontwerpen te delen waar ze op dit moment van houden. Door een zakelijk Pinterest-account te hebben, kun je nieuwe opkomende trends spotten zodra ze zich voordoen, zodat je erop kunt springen voordat je concurrentie dat doet. Pinterest stelt categorieƫn van populaire inhoud samen die zijn gebaseerd op de zoekgeschiedenis van zijn gebruikers, dus als u zoekt naar categorieƫn in uw merk, kunnen daarin nieuwe trends worden gevonden. Door simpelweg wat tijd te besteden aan het zoeken op Pinterest op basis van uw niche, krijgt u samengestelde inhoud om daaraan te voldoen, zodat u nieuwe producten of diensten kunt vinden die u op een andere manier aan uw publiek kunt toevoegen of promoten.

Verhoog verkeer naar je website
Als je website alleen op je Pinterest-pagina is geverifieerd, kun je verkeer naar je website trekken, maar er is een andere manier om dit op Pinterest te doen.

Een zakelijk account geeft je Rich Pins, die informatie van je website halen die naast de andere pin-info wordt weergegeven. Als uw bedrijf bijvoorbeeld e-commerce is, haalt Rich Pins de prijs en productbeschrijving van uw site, zodat iemand die het product aantrekkelijk vindt, direct de prijs kan weten. Sterker nog, in de mobiele app is er een blauwe winkelknop waarmee ze rechtstreeks naar uw productpagina gaan om het product te kopen. Ten slotte, als het artikel momenteel slechts twee op voorraad heeft of niet op voorraad is, wordt dat weergegeven in de uitgebreide pin.

Published On: 12 april 2021 / Categories: Social Media / Views: 865 /